Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste (Päivitetty 10.4.2018)

1. Rekisterinpitäjä
Kuntokeskus Linja (Y-tunnus 1651992-3)
Kirkkojärventie 4,36200 Kangasala
puh. 050 408 8888, 0500 221 131

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Kuntokeskus Linja
Saija Kylliäinen
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
puh. 050 408 8888

3. Rekisterin nimi
Kuntokeskus Linjan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Kuntokeskus Linjan asiakkaiden yhteystietojen ja liikuntapalveluiden käyttöön liittyvien tietojen säilyttäminen. Asiakasrekisterin sisältämien henkilötietojen tarkoituksena on Kuntokeskus Linjan asiakassuhteiden hoitaminen ja kuntosalipalveluiden tarjoaminen asiakkaille. Asiakasrekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakkaiden kuntosalikorttien toimintaan ja kävijätietojen seurantaan kulunvalvontajärjestelmässä. Laskutus, maksujen valvonta ja perintä. Lisäksi rekisterinpitäjä saattaa hyödyntää asiakasrekisteriä yhtiön sisäiseen tilastointiin ja raportointiin. Rekisterinpitäjä noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia.

5. Rekisterin sisältämät tiedot
  • Etu- ja sukunimi
  • Asiakaskortin numero (avaimenperä- tai magneettijuovatunnistin)
  • Ostettu tuote (esim. kk-kortti) ja sen voimassaoloaika
  • Liikuntakertojen tiedot (päivämäärä ja kellonaika saavuttaessa salille)
  • Muita kerättäviä tietoja: mahdollisesti puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutukseen liittyvät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot asiakasrekisteriin kerätään rekisteröidyltä itseltään hänen ostaessaan kuntosalikortin Kuntokeskus Linjaan tai muun vastaavan asiallisen yhteyden syntyessä.

7. Tietojen luovuttaminen
Tietoja käsitellään luottamuksellisesti Kuntokeskus Linjan henkilökunnan toimesta. Rekisterinpitäjät voivat luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä EU:n, eikä ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojaus
Manuaalinen aineisto: Tietoja säilytetään Kuntokeskus Linjan toimitiloissa. Kiinteistössä on kulunvalvonta. Tietokoneelle talletetut tiedot: Rekisterin käyttö tapahtuu tietokoneella, joka on suojattu yleisesti hyväksytyin keinoin. Käyttäjillä (Kuntokeskus Linjan henkilökunta) tulee olla käyttäjätunnukset ja salasanat ennen järjestelmän käyttöä.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus korjata virheellinen tieto
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Kuntokeskus Linjan asiakasrekisteriin on tallennettu. Tarkastus- ja korjauspyynnön voi lähettää kirjallisesti allekirjoitettuna Kuntokeskus Linjaan tai tehdä henkilökohtaisesti asiakaspalvelussamme henkilöllisyys todistaen.

10. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä saa aiemmin kerrotuista yhteystiedoista.
Copyright (c) Kuntokeskus Linja 2017, All Rights Reserved. Kuntokeskus Linja, Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala, puh. 050 408 8888

Kuohu Kangasalan Uimahalli I Kauppaympyrä I Rekisteriseloste